• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • У дитячому садку завершився тематичний проєкт "Моя Батьківщина – квітуча Україна"

У дитячому садку завершився тематичний проєкт "Моя Батьківщина – квітуча Україна"

2023-08-28

/Files/images/Screenshot_10.png

З 21 по 25 серпня 2023 року в закладі освіти проводились заходи в межах тематичного проєкту «Моя Батьківщина – квітуча Україна». Кожен день тижня вихователі присвятили певній темі.

Понеділок: «Смачні й користні страви українські». Вихователі провели бесіду з дітьми «Українська кухня», дидактичну гру «Українські смаколики», рухливу гру-естафету «Кухарі варять борщ», перегляд та бесіду за змістом відео «Дітям протрадиційні страви української кухні», малювання української страви і складання з малюнків кулінарної книги «Улюблені страви», організували милування твором живопису Катерини Білокур «Сніданок», сюжетно-рольову гру «Готуємо обід і запрошуємо достолу».

Вівторок: «У світі тварин». Вихователі провели з дітьми перегляд та бесіду за змістом відео «Цікаві факти про домашніх улюбленців», дидактичну гру «Упізнай тварину», тематичну руханку, ознайомлення з анімалістичним жанром в образотворчому мистецтві, вправу-імпровізацію «Настрій тваринки», малювання та ліплення тварин, конструювання ферми для іграшкових тварин.

Середа: «Над пшеницею блакить: рідний прапор майорить». З нагоди Дня Прапора України вихователі провели читання казки про Тризуб, Прапор, Гімн, перегляд відео «Про синьо-жовтий прапор України розповідає бібліотечний кіт Кекс», дидактичні ігри «Кольори українського прапору» та «Дивовижне ТРИ в Тризубі», руханку «Пес Патрон», образотворчу діяльність – малювання та аплікація, створення плакату на тему дня.

Четвер: «З днем народження, моя Україна!». Вихователі провели з дітьми спостереження за квітками на території ЗДО, бесіда про квіти, які дарує літо, квест «Знайди квітку– відгадай загадку», перегляд відео для дітей «Ой, у лузі червона калина», руханку «Наша Україна», створили панораму «Квітуча Україна», а також усі діти дошкільного віку брали участь у загальносадовому заході «Патріотичний флешмоб».

П’ятниця: «Будуємо щасливу вулицю». Вихователі провели дидактичну гру «Добро творить щастя, а зло його знищує», обговорили питання «Чому відсутність добра руйнує щастя?», конструювання з будівельного матеріалу, ЛЕГО, аплікацію та малювання на тему дня.

Кiлькiсть переглядiв: 57